FAQ – Teknisk Support

Systemet fungerer både på PC og Mac. For PC anbefales det at du benytter nyeste version af enten Google Crome, Firefox eller Internet Exlorer. For Mac anbefales det at du benytter den nyeste version af enten Google Crome, Safari eller Firefox.

Husk at systemet kræver at din browser tillader brugen af javascript.

Hvis du oplever problemer med at oprette dig eller afkrydse de enkelte udsagn er det vigtigt at tjekke at du arbejder på en af de understøttede browsere. Prøv eventuelt at logge ind fra en anden browser eller computer, hvis det er muligt.

Hvis dette ikke løser problemet anbefaler vi at du skriver til support@identityblueprint.com. Husk at skrive hvilken browser du benytter og om du er på Mac eller PC. Det er også en god ide at medsende den email og det password du har oprettet dig med så vi bedst muligt kan hjælpe dig med at løse problemet.

Hvis du har udfordringer med at oprette din konto skal du sikre dig at du benytter en af de understøttede browsere til PC eller Mac. Samtidig skal du, hvis du benytter en kundekode, dobbelttjekke at du har indskrevet denne korrekt. Kopier eventuelt kundekoden fra den email hvor du har modtaget denne for at sikre at den er skrevet korrekt.

Hvis du oplever at du ikke kan klikke boksene af på første side af profilen skal du sikre dig at du benytter én af de understøttede browsere og samtidig sikre dig at du tillader brug af javascript i din browser.