Tænk, hvis vi alle brugte vores fulde potentiale. Hvad vi kunne udrette?

Identity Blueprint er grundlagt af Forfatter og Erhvervspsykologisk Rådgiver Sebastian Nybo, der også er daglig leder af organisationen. Sammen med ham har et team af psykologer, IT udviklere og grafikere formået at forene den nyeste indsigt  i den menneskelig psyke med de optimale værktøjer inden for programmering. Resultatet taler for sig selv. Den komplette Identityblueprint profil giver indsigt i både styrker, talenter og begrænser og er derfor et banebrydende nyt værktøj.

Vi har skabt Identity Blueprint udfra et ønske om at skabe et alment tilgængeligt, letforståeligt og dog højt avanceret udviklingsredskab. For vi har gennem vores virke set, hvilke enorme potentialer, der kan ligge gemt i et menneske – og hvilken forskel det kan gøre, hvis de bliver bragt i spil.

Vi vil gerne inspirere til, at du bliver den bedste udgave af dig selv. Og vi vil gerne hjælpe med til, alle andre bliver det med dig. Vi har på hver vores måde helhjertet forfulgt vores drømme. Så vi ved hvor vigtigt det er at have et pålideligt landkort over de essentielle værdier, talenter og udfordringer, livets rejse byder på.

“Det store er ikke at være det ene eller andet

men det at være helt sig selv og det formår ethvert menneske når det virkeligt vil.

– Søren Kierkegaard